Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Videohuvud BCH-20

Sirui Videohuvud BCH-20

Artikelnummer: 1020615
  • Oljedämpat videohuvud med mjuka rörelser
  • Tre nivåer av motstånd för panorering och tilt, samt steglöst justering när det behövs
  • Dubbla lås säkerställer att din kamera sitter där den ska
9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

BCH-10 är ett oljedämpat videostativ-huvud från Sirui, med tre nivåer av friktionskontroll för pann och tilt, samt helt friktionslöst. Stativhuvudet har även sju nivån av motviktsinställning för att kunna anpassas efter just din kamera-uppsättning. Dubbla lås på snabbplattan ser till att den sitter där den ska och två vattenpass hjälper till att hålla huvudet i linje. Levereras med dubbla teleskophanddtag och 75mm nivileringskula. Snabbplatta ingår

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.