Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Videohuvud VA-5

Sirui Videohuvud VA-5

Artikelnummer: 1014618
  • Vätskedämpat videohuvud med panorering- och tiltfunktion
  • Två vattenpass för att snabbt och säkert kunna justera kameran horisontellt
  • Klarar en belastning på 3 kilo och levereras med Arca-platta
1 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Vätskedämpat videohuvud
Videohuvudet VA-5 från Sirui är vätskedämpat vilket ger en smidig, tyst och friktionsfri rörelse i både horisontellt och vertikalt led. Videohuvudet är utrustat med en fjädrande inre motivkt. Justering av kameraposition framåt/bakåt görs snabbt och enkelt vilket skapar en fin balans. Det dubbla säkerhetslåset förhindrar att kameran faller av när låsmekanismen lossas.

Det finns två vattenpass för att du snabbt och säkert kan göra en horisontell justering av huvudet.

Videohuvudet är perfekt för användning med kompakta systemkameror och videokameror som väger upp till 3 kg. Det levereras komplett med en snabbplatta (TY-70A) och en väska. Huvudet kan även användas med alla Sirui TY-snabbplattor som har Arca-Swiss standard.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.