Komplett monitor och funktionslösning för din cinekamera

Small HD Cine 7 Monitor + V-Mount Bracket

Artikelnummer: 1045211
 • Brett färgspektra och kraftig ljusstyrka
 • Kontrollera cinekameror via monitorn
 • Skicka videosignal trådlöst med inbyggt Teradek Bolt
23 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Komplett monitor och funktionslösning för din cinekamera

Ta kontrollen med Cine 7 från Small HD! Fullpackad med funktioner är denna ljusstarka videomonitor det du behöver för ultimat översikt och kontroll över din filminspelning. Monitorn är anpassad för cinekameror med brett färgomfång, kamerakontroll och integrerad Teradek Bolt-funktionalitet för att skicka videosignal trådlöst.

Fördelar

 • Brett färgspektra och kraftig ljusstyrka
 • Kontrollera cinekameror via monitorn
 • Skicka videosignal trådlöst med inbyggt Teradek Bolt

Högkvalitativ färgåtergivning och ljusstyrka

Med färgspektrat DCI-P3 och hög ljusstyrka på 1800 cd/m2 ger Cine 7 dig den ultimata kombinationen av en hög bildkvalitet med noggrannhet och tydlighet, även under direkt solljus.

Kontroll av cinekameror

Du kan kontrollera din kamera via Cine 7:s touchgränssnitt, där du kan starta och stoppa inspelning, samt justera kamerainställningar som iris, ISO, bildfrekvens och mycket mer i realtid. Med de rätta licenserna kan du även kontrollera RED och ARRI-kameror.

Klipp kablarna med Cine 7

Med inbyggd Teradek Bolt-funktion kan du sömlöst ansluta till alla typer av trådlösa sändare och mottagare från Teradek.

Byggd för proffsen

Med 3G-SDI och HDMI in- och utgångar, inbygd cross conversion och fritt val av antingen V-mount, Gold Mount eller batteriplattor för Sonybatterier, är Cine 7 redo för nästa långfilmsproduktion. Med det omsorgsfullt designade aluminiumchassit klarar den av tuffa tag. Flertalet 1/4"-fästpunkter finns på monitorn, så att du kan montera den på det sätt du önskar.

Inbyggda stödfunktioner direkt på skärmen

Via de inbyggda stödfunktionerna som scopes, waveform, false color och peaking tillsammans med Small HD:s populära och kraftfulla gränssnitt kan du enkelt se att allt är i fokus, rätt exponerat och få en bild av hur slutresultatet kommer att se ut via stödet för 3D-LUT:ar.


Levereras med

 • Small HD Cine 7 monitor
 • V-Mount batteriplatta för CINE 7 & 702 Touch-serien
 • Sony NP-F batteriplatta för CINE 7 & 702 Touch-serien
 • LEMO till D-Tap/P-Tap strömkabel 90 cm
 • 8 GB SD-kort
 • Putsduk
 • Skärmskydd
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.