1195 QR Safety Rail 70mm

SmallRig 1195 QR Safety Rail 70mm

Artikelnummer: 1048171

Smallrig 1195 Qr Safety Rail 70mm. Den har fjäderbelastade stift i båda ändarna för att förhindra oavsiktlig borttagning.

159 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Smallrig 1195 Qr Safety Rail 70mm. Den har fjäderbelastade stift i båda ändarna för att förhindra oavsiktlig borttagning. Den är Kompatibel med SmallRig Slide Mount, även w/RED Epic/Scarlet, Black Magic Camera m.fl., och andra tillbehör från tredje part.

Levereras med

  • 70mm säkerhetsskena
  • 2 x 1/4"-20 skruvar 1 x Insexnyckel
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.