Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Golvstativ plattskärm FM MST1200

SMS Golvstativ plattskärm FM MST1200

Artikelnummer: 319754
2 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Smart Media Solutions FM MST1200
Golvställ till platt-tv som väger upp till 30 kg. Stativet går lätt att flytta tack vare de inbyggda hjulen. Skämen är tiltbar och stödjer flera olika VESA- standarder. Stativet är 1300 mm högt vilket gör att centrum på tvn är 1,3 meter över marken.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.