Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

eGFX Breakaway Box 550 TB3 Expansion System

Sonnet eGFX Breakaway Box 550 TB3 Expansion System

Artikelnummer: 1034820
3 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

eGFX Breakaway Box 550 - Chassi för externt grafikkort

Sonnet eGFX Breakaway Box är ett chassi för användning av externt grafikkort. Detta ger dig möjlighet att använda kraftfulla graffikkort för spel, videobehandling, fotoredigering, CAD och andra grafikkrävande applikationer på en bärbar dator som normalt inte har möjlighet att använda så kraftfulla grafikkort.

Fördelar:

  • Få tillgång till kraftfulla grafikkort
  • Ansluter via Thunderbolt 3
  • Klarar upp till 300W kort
  • Passar med AMD Radeon R9 och NVIDIA GeForce GTX 7, 9 och 10-serien
  • Fullstor x16 PCI Express 3.0-plast för stora grafikkort.
  • Fungerar med både Mac och PC

Skillnader mellan eGFX 350 och eGFX 550:

  • eFGX 350: Max 300W grafikkort med 1st 8pin och 1st 6pin-anslutning för strömförsörjning. Thunderbolt 3 anslutningen levererar max 15w.
  • eGFX 550: Klarar 375W+ och har 2 st 8-pin anslutningar för störmförsörjning. Thunderbolt 3 anslutningen levererar även 87w för att kunna ladda laptop.

Genom att montera ett grafikkort i eGFX Breakaway Box får du möjlighet att använda väldigt grafikkrävande program till en dator som nomalt inte har den kapacitet. eGFX. Perfekt att placera på arbetsstationen för att få extra kraft till din bärbara dataor när den används ihop med större stationära skärmar.

Notera: Levereras utan grafikkort!

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.