Sony 5" LCD-monitor CLM-V55
Sony 5" LCD-monitor CLM-V55

Sony 5" LCD-monitor CLM-V55

5" LCD-monitor CLM-V55

Artikelnummer: 316759
WebblagerBeställs från leverantör till dig
Butik:
5 290 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning
Sony CLM-C55
5" LCD-skärm monteras på en DSLR-kamera eller avancerad Handycam och ger videovisning av hög kvalitet. Justerbara inställningar för bildförhållande (16:9/4:3), volym, ljusstyrka, kontrast, färgton (fas), färgtemperatur och automatisk dimmer. Ljudutgång via uttag för monohögtalare och hörlurar. Ansluts till DSLR-kamera via medföljande HDMI-kabel. Drivs av NP-FM500H/QM71D/QM90D eller AC-PW10AM.

Levereras med
HDMI kabel
2 st olika blixskofästen
Skyddspåse
Solskydd
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.