Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

5" LCD-monitor CLM-V55

Sony 5" LCD-monitor CLM-V55

Artikelnummer: 316759
5 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Sony CLM-C55
5" LCD-skärm monteras på en DSLR-kamera eller avancerad Handycam och ger videovisning av hög kvalitet. Justerbara inställningar för bildförhållande (16:9/4:3), volym, ljusstyrka, kontrast, färgton (fas), färgtemperatur och automatisk dimmer. Ljudutgång via uttag för monohögtalare och hörlurar. Ansluts till DSLR-kamera via medföljande HDMI-kabel. Drivs av NP-FM500H/QM71D/QM90D eller AC-PW10AM.

Levereras med
HDMI kabel
2 st olika blixskofästen
Skyddspåse
Solskydd

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.