Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Kampanj

Smidig telezoom till Sony A

Sony 70-300mm f/4,5-5,6 G SSM II

Artikelnummer: 1015991
10 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Få 1500,- tillbakaSony Vinter Cashback

Kampanjen gäller fr.o.m. 2019-10-18 t.o.m. 2020-01-31.
Beställningsvara

Värdepaket

70-300mm f/4,5-5,6 G SSM II
UV-filter Pro Nano HUC 62 mm
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
12 798 SEK
70-300mm f/4,5-5,6 G SSM II
Främre objektivlock 62mm
Polarisationsfilter cirkulärt slim 62mm
11 618 SEK

Vacker bokeh och skarpa motiv

Telezoomen som ger dig ett skarpt motiv mot en bakgrund i vacker bokeh. Objektivet är perfekt för utomhussporter och naturfotografering men också för fotografering på nära håll med en närgräns på 1,2 meter. Objektivet passar även bra för porträtt och telemakro-fotografering.

Objektivet har Nano AR-beläggning som minimerar ljusslöjor, spökbilder och reflexer, dessutom är autfokusen ungefär fyra gånger snabbare än tidigare modell. Objektivet är fukt- och dammtåligt.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.