Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Flexibel telezoom till Sony A

Sony 70-400mm f/4-5,6 G SSM II

Artikelnummer: 1003333
22 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

70-400mm f/4-5,6 G SSM II
Regnskydd Medium DSLR (70-200/2.8)
väska putspåse i microfibermaterial
23 444 SEK
70-400mm f/4-5,6 G SSM II
UV-filter L395 SMC 77 mm
Polarisationsfilter Cirkulärt PD-CPL 77mm
24 438 SEK

Sony 70-400mm f/4-5,6 G SSM II

Idealisk för att fånga vilda djur och actionfyllda sporter eftersom den bygger vidare på förstklassig prestanda från sin föregångare, men med förbättrade optik och snabbare, mer responsivt autofokus.

Tack vare en ny LSI drivkrets är autofokushastighet SSM (Super Sonic Wave Motor) runt fyra gånger snabbare än tidigare. Matchad med förbättrad autofokus är det uppgraderade objektivet nu ännu mer lämpligt för stillbilder och Full HD-video av snabbrörliga motiv.

Medan den optiska designen förts över från den föregående generationens modell, har den nya generationens objektiv nu Sonys egenutvecklade Nano antireflexbehandling på optiska ytor. Med omkring fem gånger mer effektivitet av konventionella anti-reflekterande beläggningar reducerar denna avancerade teknik bländning och skuggor för exceptionellt kontrastrika bilder.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.