Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.
Kampanj

Flexibel telezoom till Sony A

Sony 70-400mm f/4-5,6 G SSM II

Artikelnummer: 1003333
21 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara

Cashback 2.000,-

Gå till kampanjen
Beställningsvara

Värdepaket

70-400mm f/4-5,6 G SSM II
Kameraryggsäck BackLight 26L Photo Daypack Woodland Green
UV-filter L395 SMC 77 mm
25 069 SEK
70-400mm f/4-5,6 G SSM II
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano
Kameraryggsäck BackLight 18L Photo Daypack Charcoal
25 229 SEK

Sony 70-400mm f/4-5,6 G SSM II

Idealisk för att fånga vilda djur och actionfyllda sporter eftersom den bygger vidare på förstklassig prestanda från sin föregångare, men med förbättrade optik och snabbare, mer responsivt autofokus.

Tack vare en ny LSI drivkrets är autofokushastighet SSM (Super Sonic Wave Motor) runt fyra gånger snabbare än tidigare. Matchad med förbättrad autofokus är det uppgraderade objektivet nu ännu mer lämpligt för stillbilder och Full HD-video av snabbrörliga motiv.

Medan den optiska designen förts över från den föregående generationens modell, har den nya generationens objektiv nu Sonys egenutvecklade Nano antireflexbehandling på optiska ytor. Med omkring fem gånger mer effektivitet av konventionella anti-reflekterande beläggningar reducerar denna avancerade teknik bländning och skuggor för exceptionellt kontrastrika bilder.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.