A7R III med ett högpresterande zoomobjektiv

Sony A7R III kamerahus +24-70mm f/2,8 DG DN Art

Artikelnummer: 1048060
 • Extremt detaljrik bildkvalitet med 42,4mp utan lågpassfilter
 • Snabb seriebildtagning och hög upplösning
 • Dubba kortplatser för säkerhetskopiering eller snabb leverans av bilder
 • Vass autofokus med följande ögonautofokus.
 • Stort batteri ger över 600 bilder
 • Kompakt storlek och USB-laddning gör kameran utmärkt att ta med
41 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

A7R III kamerahus +24-70mm f/2,8 DG DN Art
NP-FZ100 Duo charger Sony
NP-FZ100 V3 2040mAh 2-pack + USB Dual Charger Sony
43 879 SEK
A7R III kamerahus +24-70mm f/2,8 DG DN Art
NP-FZ100 2040mAh Sony kamerabatteri
Blixt Ving V860II till Sony
44 779 SEK

Mångsidig kamera med hög upplösning, snabb seriebildstagning och autofokus

A7R III låter dig ta högupplösta bilder på 42,4 MP med snabb seriebildstagning om 10 bilder per sekund. A7R III är en mycket mångsidig kamera som klarar flera olika fotouppdrag med sin snabba autofokus för situationer med mycket rörelse i bilden samt pixel shift för bättre bildkvalité vid stilla objekt. Kameran kan även filma i 4K med full utläsning från sensorn med stöd för S-Log3 och Hybrid Log-Gamma. Tillsammans med Sigma 24-70mm f/2,8 får du en enorm flexibilitet som lämpar sig för de allra flesta situationer. Allt från landskap till porträtt och tack vare det fasta bländarvärdet på f/2,8 får du, oavsett brännvidd, en riktigt trevlig och effektfull bokeh. 

Skillnader mellan A7R III och A7R II:

 • Dubbla SD-kortplatser
 • Pixel Shift
 • Knapp för AF-On
 • 399 fasbaserade autofokuspunkter
 • 10fps med både mekanisk och elektronisk slutare
 • Multi-select joystick
 • Anslutning för blixtsync
 • Förbättrad batterikapacitet
 • Ny slutare med mindre vibrationer
 • 4K filmning med full utläsning av sensorn
 • USB-C anslutning
 • Ny LSI-processor

Högupplöst sensor på 42,4 MP

Sony A7R III har en högupplöst fullformatssensor på 42,4 MP av typen CMOS med ISO-värde upp till 32 000. Kameran kan ta bilder i 14-bit RAW med upp till 15 stegs dynamiskt omfång. Tack vare att det inte finns något lågpassfilter som kan kompromissa på upplösningen får du riktigt detaljrika bilder varje gång. 

Seriebildstagning med 10 bilder per sekund

Den nyutvecklade slutaren ger mindre vibrationer vilket i kombination med de nya LSI- och Bionz X processorerna gör att A7R III kan ta 10 bilder per sekund vid seriebildstagning med full autofokus och exponering. Det interna minnet låter dig ta upp till 76 bilder i följd i JPEG eller komprimerad RAW, i okomprimerad RAW finns plats för 28 bilder i följd. Seriebildstagning med 10 bilder är tillgängligt i både i silent mode eller med mekanisk slutare.

Pixel Shift

För att förbättra bildkvalitén har A7R III stöd för pixel shift vilket innebär att kameran tar fyra bilder i en snabb serie och flyttar sensorn en pixel i höjd eller sidled mellan bilderna. Detta gör att varje pixel i bilden blir avläst av en röd, grön och blå pixel på sensorn. Bilderna sammanfogas sedan i efterhand i datorn med hjälp av programvaran Image Edge.

Förbättrad autofokus

A7R III har fått en förbättrad autofokus med 399 fasdetekterande autofokuspunkter som täcker 68% av bildytan samt 425 fokuspunkter med kontrastdetekterande AF. Kameran har också fått en knapp för autofokus samt multi-select joystick som låter dig flytta fokuspunkten.

Fem-axlad bildstabilisator

För att du verkligen ska kunna dra nytta av kamerans höga upplösning har den utrustats med en fem-axlad bildstabilisator. Denna är till stor hjälp när du fotograferar action eller när du själv är i rörelse för att se till att du inte tar några suddiga bilder. Det blir lättare att zooma in ett motiv som befinner sig långt borta, ta närbilder och fotografera på natten utan skakningar.

Filma i 4K med full utläsning av sensorn

A7R III låter dig filma i 4K med full utläsning från sensorn. Kameran har även stöd för HLG (Hybrid Log-Gamma) vilket ger möjlighet att filma i HDR med smidig uppspelning av HDR-material på kompatibla tv-apparater. Även stöd för S-Log2 och S-Log3 finns inbyggt som ger bättre möjlighet till färgkorrigering i efterhand vid redigering. För slow-motion kan A7R III fånga 100 bilder per sekund vid filmning i FullHD.

Dubbla SD-kortplatser

Kameran har dubbla kortplatser för SD-kort varav en av dem har stöd för minneskort av typen UHS-II. Det finns olika varianter på hur de olika kortplatserna ska fungera, exempelvis kan JPEG-filer lagras på ett av korten och RAW-filer på det andra kortet eller att stillbilder lagras på ett av korten och film-filer på det andra kortet.

USB-C anslutning

Kameran har en USB 3.1 Gen 1 kontakt av typen USB-C för snabb överföring av bilder samt direktfångst av bilder direkt till en dator via tethering shooting. Kameran kan även laddas via USB-anslutningen vilket gör det lätt att ladda kameran från exempelvis en powerbank om inte ett eluttag finns i närheten.

Förbättrad batterikapacitet

A7R III använder NP-FZ100 batterier vilka är 2,2 gånger mer kraftfulla i jämförelse med NP-FW50 som används i A7R II. Behöver du utöka batteritiden ytterligare finns batterigreppet VG-C3EM att köpa som tillbehör vilket har plats för två stycken NP-FZ100 batterier.

Anslutning för blixtsync

Kameran har möjlighet att trigga externa blixtar via anslutningen för blixtsync.

Levereras med:

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.