Adapter LA-EA3

Sony Adapter LA-EA3

Artikelnummer: 1007808
  • Adapter för att använda Sony's A-mount-objektiv på din Sonykamera med E-fattning.
2 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Sony LA-EA3
Med denna adapter kan du använda objektiv med A-fattning till din Sonykamera med E-fattning (E-mount). Adaptern fungerar både till fullformat (A7-serien) och APS-C. För att autofokus ska fungera krävs det att objektivet har en inbyggd autofokusmotor. På Sonys objektiv är beteckningen för detta SAM/SSM. Saknar ditt objektiv AF-motor kan det vara ett bättre alternativ att köpa Sonys LA-EA4-adapter.

LA-EA3 påverkar inte objektivets ljusstyrka eller bildkvalitet eftersom den saknar linser. All data överförs men du kan inte sätta något mellan adaptern och kameran, såsom en telekonverter. Eftersom adaptern har en stativgänga på undersidan kan du utan bekymmer använda den med tunga objektiv.

Tänk på att autofokusen kommer att bli långsam ihop med en kamera som endast har kontrastdetekterande AF-system (A7R/NEX-7), och att det i det fallet kan vara värt att investera i LA-EA4 istället. Äger du en A7R II, som har 399 fas- och kontrastdetekterande AF-punkter är detta rätt adapter, förutsatt att du vill kunna använda autofokus och att det finns i dina objektiv med A-fattning.

Kontrollera vilka funktioner som fungerar med just din kamera via din manual eller på Sonys hemsida.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.