Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Batterikit ACC-FP71

Sony Batterikit ACC-FP71

Artikelnummer: 324410
1 095 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Sony Batterikit ACC-FP71
Batterikit med Sonys batteri NP-FP71, kamerafodral och axelrem. Batteriet har en kapacitet på 1800 mAh. Kameraväskan har snäppfäste för säker förvaring av kameran.

Passar till
Sony P-serie

Levereras med
Batteri NP-FP71
Kamerafodral LCS-VAC
Axelrem BLT-HCB
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.