Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Beredskapsväska LCS-ELC7 till NEX-7

Sony Beredskapsväska LCS-ELC7 till NEX-7

Artikelnummer: 318461
2 495 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Sony LCS-ELC7
Kameraväska i äkta läder som består av kamerahusväska LCS-EB70 och objektivskydd LCS-EL70. Skyddar kamerahus och monterat objektiv med E-fattning från damm, regnstänk och repor. Kamerans LCD-skärm kan lutas när kamerahusväskan sitter på och stativ kan användas.

Kapacitet
NEX-7 med monterat objektiv
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.