Kampanj

Blixt med inbyggd sändare & mottagare

Sony Blixt HVL-F45RM

Artikelnummer: 1032278
  • Inbyggd radio sändare/mottagare
  • Trådlös HSS/P-TTL och ADI
  • Kraftfull i smidig storlek
  • Stor och tydlig LCD-display
  • LED lampa för video
4 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Sony Winter CashbackFå 400,- tillbaka!

Under hösten och vintern får du 400 kronor tillbaka när du köper den här produkten från Sony. För fullständig information om kampanjen klickar du på "läs mer". Cashbacken gäller t.o.m. 15/1 - 2022.
Läs mer
Finns i webblager

Värdepaket

Blixt HVL-F45RM
Speedlite Magic Square Softbox 40x40cm
Softboxpaket för speedlight
6 129 SEK

HVL-F45RM

HVL-F45RM är en extern blixt med inbyggd radio. Blixten kan både skicka och ta emot radiosignaler och fungerar tillsammans med Sony FA-WRC1M och FA-WRR1.

Fördelar:

  • Inbyggd radio sändare/mottagare
  • Trådlös HSS/P-TTL och ADI
  • Kraftfull i smidig storlek
  • Tydlig LCD
  • LED lampa

En radiosignal för trådlös blixtstryning ger högre pålitlighet än en IR-signal. Blixten och kameran behöver inte ha fri sikt, så blixten kan vara monterad i tex en softbox eller lysa upp en bakgrund. Radio fungerar även om det omgivande ljuset är kraftigt, vilket underlättar arbete utomhus när du vill använda blixten för upplättning tillsammans med HSS-funktionen. HVL-F45RM kan både sända radiosignal till andra blixtar med inbyggd mottagare eller radiomottagaren FA-WRR1 för dom som inte har inbyggd mottagare. För att använda radiofunktionen tillsammans med en Sonykamera behöver du antingen radiosändaren FA-WRC1M eller två stycken HVL-F45RM. Det går även att utlösa blixten via kamerans inbyggda IR-system. Oavsätt om du använder blixten monterad på kameran eller trådlös med radiosignal eller IR så får du tillgång till High Speed Sync och automatiskt ljusmätning ifrån kameran.

Tydlig LCD

Blixten har en tydlig LCD-skärm på baksidan för att kunna ställa in den på rätt sätt. En LED-lampa sitter på framsidan och fungerar som videoljus om du skulle behöva det.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.