BRC-H900/SDI

Sony BRC-H900/SDI

Artikelnummer: 1014274

Högkvalitativ remotekamera med SD/HD-SDI

127 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Utsökt bildkvalitet
Sony BRC-H900/SDI med sina tre 1/2" CMOS-sensorer ger en en oerhört bra bildkvalitet. CMOS-sensorn är på 2,07 effektiva megapixel och levererar en en bild med hög skärpa och vass färgåtergivning även i dunka ljusförhållanden. Kameran har även tallylampa fram och bak.

Flexibel placering
Remotekameran går att montera i taket, med det medföljande monteringskitet, eller på någon annan plan yta. Detta gör kameran flexibel för att möta dina önskemål. Kamerans bild är såklart vändbar.

Högpresterande pan/tiltfunktion
Kameran är väldigt smidig i rotationen. Den kan panorera 340 grader och den går att tilta i 120 grader. I både panoreringen och tiltningen är hastigheten variabel från 0,22 till 60 grader per sekund.
Optiken tillåter dig att zooma upp till 14 x.

BRBK-HSD2
Sony BRC-H900/SDI levereras med enheten BRBK-HSD2. Ger dig chansen att styra kameran via en remotestyrd monitor. Du kan köra både SD och HD signaler samtidigt.

Levereras med:
  • IR remote-enhet
  • Wirelås
  • Skruvar för montering
  • Manual
Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.