Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

CD-R 700MB 48x Jewel Case10-pack

Sony CD-R 700MB 48x Jewel Case10-pack

Artikelnummer: 306806
69 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej längre köpbar
Ej längre köpbar
Sony CD-R 700MB 48x Jewel Case10-pack
10-pack med CD-R-skivor 700 MB, 80 min. Idealiska för vardagsbruk. Dessa CD-R-skivor kombinerar oöverträffad kvalitet med vinnande tillförlitlighet för att tillgodose de behov som hemmaanvändaren och proffset kan ha.
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.