Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

DVD-R 4,7GB spindel 16x printbar inkjet 50-pack

Sony DVD-R 4,7GB spindel 16x printbar inkjet 50-pack

Artikelnummer: 1012909
695 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej längre köpbar
Ej längre köpbar
50 st printbara DVD-R-skivor i spindel

Spindel med DVD-R-skivor för värmeutskrift. Skivorna har en hastighet på 16x och spindeln rymmer 50 skivor. Skivor som klarar av värmeutskrift är Idealiska när du enkelt vill anpassa skivytan så att de får ett lite proffsigare utseende.


Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.