E 18-200mm f/3,5-6,3 OSS

Sony E 18-200mm f/3,5-6,3 OSS

Artikelnummer: 313488
  • Superzoom till Sonys spegellösa systemkameror med APS-C sensor.
  • Motsvarar 27-300 mm och passar därför utmärkt som reseobjektiv och situationer där du inte vet vad du kan vänta dig.
  • Utrustat med stabilisator som kompenserar kameraskakningar.
7 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar

Sony E 18-200mm f/3,5-6,3 OSS

Teleobjektiv med zoomintervall på 11x och optisk bildstabilisator inuti objektivet för skarpare och tydligare handhållen fotografering för alla typer av zoominställningar.

Tyst mekanism när du filmar. Brett zoomintervall som passar perfekt på resa och för allmän fotografering. Jämn, tystgående höghastighetsfokus och bländarjustering: perfekt för stillbilder och HD movie-inspelning.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.