Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Fisheyelins SEL057FEC för Sony FE 28/2,0

Sony Fisheyelins SEL057FEC för Sony FE 28/2,0

Artikelnummer: 1018086
3 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Fisheyelins för Sonu FE 28/2,0
Fisheyelinsen som har tagits fram specifikt för objektivet Sony FE 28/2,0. Du får en brännvidd på 16 mm med en 180° bildvinkel för att få världen att se något annorlunda ut. Förutom brännvidden är den enda förändringen att den maximala bländaren får f-numret 3,5 när linsen är monterad.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.