Garanti 4 Years Complete Coverage

Sony Garanti 4 Years Complete Coverage

Artikelnummer: 1036870
1 150 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Sony 4 Years Complete Coverage

Utökad serviceplan för Sony videokameror (ej Pro), kompaktkameror, systemkameror och objektiv.

Vid köp av Sony Complete Coverage får du ett kort med en aktiveringskod. Denna kod används för att aktivera ditt extra skydd inom 30 dagar från att du köpt din produkt. Serviceplanen är kopplad till en individ via serienummer och är sedan knuten till denna enheten.

Villkor för utökad serviceplan.

Aktiveringslänk:

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.