Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Interface HXR-IFR5 till NEX-FS700

Sony Interface HXR-IFR5 till NEX-FS700

Artikelnummer: 1005966
30 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

RAW Interface HXR-IFR5 till NEX-FS700

HXR-IFR5 används tillsammans med Sony AXS-R5 RAW recorder. Med denna kombination kan du spela in 4K/2K RAW från NEX-FS700. HXR-IFR5 ansluts till kameran via 3G-SDI och AXS-R5 med batteri dockas fast på HXR-IFR5.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.