Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kameralampa HVL-LBPC

Sony Kameralampa HVL-LBPC

Artikelnummer: 1014283
6 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Batteridriven LED belysning med låg strömförbrukning och ett intensivt ljus på 1,800lux vid en meter och 2,100lux vid en meter med "Blight booster-läget". HVL-LBPC är utformad för att ge optimal spridning för vidvinkel fotografering med NXCAM och XDCAM videokameror. Den medföljande diffusorn gör det möjligt att mjuka upp skuggor och minska kontrasten.

Om du använde HVL-LBPC tillsammans med en videokamera som har en "Multi-Interface shoe" (T.ex. PXW-x180) kan lampan stängas på och av med kameran på/ av-knapp eller via kamerans REC start och stopp.

  • Steglös färgtemperatur 3,2K till 5,6K
  • MI (Multi-Interface) Shoe
  • 2,100lux vid en meter med "Blight booster-läge"


Drivs med BP-serien eller L-serien batterier med en livslängd på ca 3 timmar (med NP-F970 batteri)
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.