Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kamerasökare HDVF-200

Sony Kamerasökare HDVF-200

Artikelnummer: 306920
41 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

HD-sökare till Sony videokamera

Sony HDVF-200 är en prisvärd 2-tums sökare i klassisk design. Den har en rad användbara funktioner; som kontrastkontroll, ljusstyrka och flera olika tallykontroller. Passar Sony 2- och 3-tums HD-videokameror.

Passar följande produkter:

  • HCR-100R
  • HSC-100RF
  • HSC-300R
  • HSC-300RF
  • PXW-X400
@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.