Kortläsare SBAC-US30

Sony Kortläsare SBAC-US30

Artikelnummer: 1014284
3 995 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Blixtsnabba överföringar från SxS PRO + och SxS-1 kort
Med en läshastighet på ca. 440 Mbps och skrivhastighet på ca. 330 Mbps tillsammans med de senaste SxS Pro och SxS-1 korten är det en perfekt arbetskamrat när du snabbt vill föra över bilderna till din Windows- eller Mac-dator.

Kompatibel med USB 3.0 och bakåtkompatibel med USB 2.0.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.