Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Laddare/nätdel AC-VQ1051D

Sony Laddare/nätdel AC-VQ1051D

Artikelnummer: 323053
2 390 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Nätadapter/laddare för InfoLITHIUM-batterier i L-serien. Snabb laddning av upp till två batterier.
Laddningstid (normalladdad/fulladdad): F570 110 min/170 min, F770 185 min/245 min, F970 285 min/345 min. Skärm som visar återstående laddnings- och batteritid i minuter och procent. Relämodell som kan ladda två batterier samtidigt. Innehåller bilbatterisladd DCC-VQ1


Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.