Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

LCD-skydd PCK-LM14 till SLT-A99 och SLT-A77

Sony LCD-skydd PCK-LM14 till SLT-A99 och SLT-A77

Artikelnummer: 1014644
290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Skydda din LCD-skärm mot smuts och repor
LCD-skydd som passar SLT-A99 och SLT-A77 så pass bra att du kanppt kommer märka att det är där. Du kommer slippa repor, sprickor och fingeravtryck på den viktiga LCD-skärmen. Du får även med ett mindre skyddsark som passar på den mindre informationsskärmen ovanpå kameran. Skyddsarken är genomskinliga och bara ett par millimeter tjocka så att du inte missar några detaljer när du komponerar en bild. Skärmskydden är enkla att fästa och lossa.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.