Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

MC Protector AKA-MCP1

Sony MC Protector AKA-MCP1

Artikelnummer: 1029400
475 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Linsskydd till Sony actionkameror

Skydda din Sony actionkameras lins från damm, smuts, vatten och repor när den används utan undervattenshus.

Linsskyddet är behandlat med antireflexbehandling som minskar reflektioner och flares. Linsen är även behandlad med vatten- och oljeavvisande coating som gör att smuts och stänk är enkelt att torka bort.

 

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.