Mikrofon ECM-VG1

Sony Mikrofon ECM-VG1

Artikelnummer: 1017353
2 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Sony ECM-VG1 är en kort shotgun mikrofon med perfekt ljud, oasett om du är på fältet eller i studion. Mikrofonen är fantommatad (+48V) och passar utmärkt på din kompakta videokamera eller på en ljudbom.

Levereras med hållare för stativ, vindskyddspäls, gummering för kamerahållare
Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.