Mikrofon F-780

Sony Mikrofon F-780

Artikelnummer: 1017362
5 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Sony F-780 är en dynamisk mikrofon med hög kvalitet. Den passar dig som har höga ambitioner om ett riktigt bra ljud, både på scenen och i studion. Mikrofonen är byggt på ett sätt som gör att du får extremt låga ljud när micken är handhållen. En riktmikrofon som skärmar av sidoljud på ett väldigt bra sätt.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.