Mikrofon riktad ECM-674

Sony Mikrofon riktad ECM-674

Artikelnummer: 32514
6 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Shotgunmikrofon för arbete i fält eller i studio
En prisvärd shotgun-mikrofon med bra ljudprestanda som passar lika bra ute i fält som inne i en studio. ECM-674 är en högkänslig mikrofon med låga brusnivåer i en liten lätt design. Mikrofonen kan antingen strömföras med phantommatning eller med eget batteri (AA-batterier).

Läs mer om ECM-674 i Sonysproduktbroschyr

Levereras med:
 • vindskydd
 • mikrofonhållare
 • kort XLR-kabel
 • bruksanvisning
  @scandinavianphoto

  Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

  Följ

  Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

  Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

  Let's be friends!

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

  Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

  Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.