Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

ODS-D55U

Sony ODS-D55U

Artikelnummer: 1004739
63 290 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Arkivering på optiska skivor

ODS-D55U läser och skriver till Sonys optiska skivor. Denna lösning har en uppskattad hållbarhet på 50 år vilket ger dig en trygg arkivering av materialet.

Det finns skivor som går att skriva till en gång och skivor som går att skriva till flera gånger. Läshastigheten är 330 Mbps och skrivhastigheten är 210 Mbits för engångsskivor. För skivor som går att skriva till flera gånger är skrivhastigheten 130 Mbits. Skivor finns i storlekarna 300GB, 600GB, 1.2TB, 1.5TB.

ODS-D55U ansluts till datorn via USB 3.0 och programvaran Sony Content Manager medföljer. I programmet kan du bland annat skapa proxyfiler, skriva metadata och söka efter media.

Levereras med:

  • Nätadapter
  • USB 3.0 kabel
  • Manual

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.