OLED-monitor 17" PVM-A170

Sony OLED-monitor 17" PVM-A170

Artikelnummer: 1011802
44 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Sony PVM-A170 17"
Portabel OLED-monitor för professionella videofilmare, med hög färgåtergivning, kontrast och bildkvalitet. PVM-A170 är den tunnaste och lättaste bland monitorer i 17"-storlek - vikten är reducerad med 40 procent i jämförelse med Sonys tidigare modeller. Designen är flexibel och användarvänlig

Egenskaper
- Tunn och lätt
- Vid bildvinkel
- Möjlighet till gruppövervakning
- Utmärkt färgåtergivning och bildkvalitet
- 1920 x 1080

Levereras med
Ställ, bärhandtag
Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.