Zeiss T* normalobjektiv till Sony A

Sony Planar T* 50mm f/1,4 ZA SSM

Artikelnummer: 1003332
  • Ljusstark optik på f/1.4
  • Ingen förlängning vid fokusering, utmärkt för användning på gimbal
  • Damm- och fukttålig design
  • Asferiska glaselement för reducerad kromatisk aberration
12 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Värdepaket

Planar T* 50mm f/1,4 ZA SSM
Polarisationsfilter cirkulärt C-PL HUC Pro Nano 72mm
UV-filter L395 SMC 72mm
14 329 SEK

Sony Planar T* 50mm f/1,4 ZA SSM 

Med en fast 50mm fokallängd och extra ljusstark F1.4 bländare är det här premiumobjektivet ett perfekt alternativ för svårfotade porträtt och svagt ljus.

Med 8 element i 5 grupper och med två asfäriska element är den helt nya optiska designen utvecklad för suveräna resultat med Sonys fullformats a99. Exceptionell upplösningsförmåga och kontrast i alla exponeringar som samarbetar med mjuk, tyst autofokus och ett bakre fokuseringssystem som upprätthåller samma längd på objektivet under autofokusering. Den damm-och fukttåliga designen gör det nya objektivet till ett bra alternativ för alla sorters fotosessioner utomhus

Levereras med:

  • Främre linsskydd
  • Bakre linsskydd
  • Motljusskydd (ALC-SH126)
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.