Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Zeiss T* normalobjektiv till Sony A

Sony Planar T* 50mm f/1,4 ZA SSM

Artikelnummer: 1003332
  • Ljusstark optik på f/1.4
  • Ingen förlängning vid fokusering, utmärkt för användning på gimbal
  • Damm- och fukttålig design
  • Asferiska glaselement för reducerad kromatisk aberration
12 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager

Sony Planar T* 50mm f/1,4 ZA SSM 

Med en fast 50mm fokallängd och extra ljusstark F1.4 bländare är det här premiumobjektivet ett perfekt alternativ för svårfotade porträtt och svagt ljus.

Med 8 element i 5 grupper och med två asfäriska element är den helt nya optiska designen utvecklad för suveräna resultat med Sonys fullformats a99. Exceptionell upplösningsförmåga och kontrast i alla exponeringar som samarbetar med mjuk, tyst autofokus och ett bakre fokuseringssystem som upprätthåller samma längd på objektivet under autofokusering. Den damm-och fukttåliga designen gör det nya objektivet till ett bra alternativ för alla sorters fotosessioner utomhus

Levereras med:

  • Främre linsskydd
  • Bakre linsskydd
  • Motljusskydd (ALC-SH126)

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.