Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Remote control unit RM-BR300

Sony Remote control unit RM-BR300

Artikelnummer: 32561
13 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Användarvänlig fjärrkontroll med stora justerings- och kontrollmöjligheter

RM-BR300 kontrollenhet för Sony är enkel att koppla in, och lika enkel att använda, med kontrollfunktioner för både färgjusteringar och pan/tilt/zoom. Med denna fjärrkontroll kan du, med den ergonomiska joysticken, intuitivt styra dina pan/tilt-kameror av kompatibel Sony-modell. Du har även möjlighet till justering av en rad olika färginställningar, som vitbalans, Iris, Gain bland mycket annat, så att du kan ta omedelbar kontroll över den resulterande bilden. Fjärrkontrollen stöder dessutom upp till 16 förinställda positioner - perfekt för dig som vi planera ditt och dina kamerors arbetsflöde i förväg.

Fördelar:

  • Intuitiv styrning av pan-/tilt-/zoom-funktion
  • Justera vitbalans, Iris, Gain, färginställningar och förinställda positioner
  • Upp till 16 förinställda positioner
  • Ergonomisk joystick

Passar följande kameror:

  • Sony BRC-300
  • Sony BRC-H700
  • Sony BRC-Z700
  • Sony BRC-Z330
  • Sony BRC-H900

För mer information om kontrollenheten och kamerorna den kan styra, se tillverkarens produktblad.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.