Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

SDI Output Board CBK-SD01

Sony SDI Output Board CBK-SD01

Artikelnummer: 32493
14 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

SDI-kort till DVW-970, PDW-510/530 XDCAM och DS-450 DVCAM

Sony CBK-SD01 är ett SDI-kort till kamerasystemen DVW-970, PDW-510/530 XDCAM och DS-450 DVCAM, som kan installeras i kameran. Kameran kan då producera okomprimerad SDI-video direkt till externa enheter.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.