SRG-360SHE

Sony SRG-360SHE

Artikelnummer: 1025687
46 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Ej köpbar
Ej köpbar

Sony SRG-360SHE
SRG-360SHE är en högpresterande fjärrnätverkskamera som levererar högkvalitativa bilder i Full HD (1080/60p) med direkt streaming via IP, 3G-SDI och HDMI samtidigt. Denna trippelstreaming är idealisk vid företagspresentationer, webbsändningar och andra evenemang där innehållet visas på en skärm samtidigt som det ska streamas live och registreras för redigering och arkivering. Kameran passar därför perfekt för användning i exempelvis föreläsningssalar, hörsalar, kyrkor och på företag. Den utmärkta bildkvaliteten gör den även lämplig för direktsändning av nyheter och sport och andra direktsända TV-program.

Kameran kan monteras både på bordsskiva och med takmontering och har endast en anslutningskabel som bär både IP-video och ström vilket gör den enkel att installera. Den finns även en lampa på kameran som indikerar när kameran sänder.

Kamerans känsliga Exmor CMOS-bildsensor garanterar utmärkt ljuskänslighet i lågt ljus och View-DR samt XDNR förbättrar bildkvaliteten i hårt motljus och dåligt belysta lokaler. Det breda synfältet täcker alla i ett rum och den kraftfulla optiska zoomen på 30x förstärks med en digtal zoom på 12x vilket gör att du får högkvalitativa närbilder av avlägsna motiv.

Stereoljud från ansluten mikrofon kan finjusteras med hjälp av inbyggd ljudutjämning och automatisk nivåreglering så att du får extra tydlighet. Det finns också en automatisk läppsynkroniseringsfunktion för att eliminera störande obalanser mellan ljud och bild.

SRG-360SHE fjärrstyras med hjälp av VISCA kommandoprotokoll över IP eller RS-422. Kamerans inbyggda webbläsare tillåter också enkel kontroll och förhandsvisning av bilder från alla nätverksanslutna datorer.

Fördelar

  • Fångar tydliga, detaljerade bilder i full HD 1080/60p
  • Trippelstreaming för samtidigt visning på skärm, live-streaming och arkivering
  • Fullständig panorering, lutning och zoom
  • 30x optisk zoom samt 12x digital zoom
  • Mycket bra prestanda i svagt ljus
  • Ljudutjämning och automatisk nivåreglering så att du får extra tydligt ljud
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.