Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Trådlös Fjärrkontroll RMT-VP1K inkl IR receiver

Sony Trådlös Fjärrkontroll RMT-VP1K inkl IR receiver

Artikelnummer: 1014432
795 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Lättanvänd fjärrkontroll för fotograferong och filminspelning
Med fjärrkontrollen och IR-receiversatsen RMT-VP1K kan du filma på avstånd. Den är idealisk för naturfoto och rörliga objekt, dessutom slipper du röra vid kameran och störa bilden när du fotar eller filmar. Du kan även styra över vad som händer när du själv är med i bilden.

Du kan enkelt ansluta fjärrkontrollen till ett stativ eller en tillbehörssko för flera enheter.

Innehåller 30 cm lång receiverkabel.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.