Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Undervattenshus MPK-HSR1 till Sony RX0

Sony Undervattenshus MPK-HSR1 till Sony RX0

Artikelnummer: 1035849
9 990 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Undervattenshus till RX0

Med undervattenshuset MPK-HSR1 kan du ta din RX0 ner till 100 meters djup. Huset är tillverkat i aluminium och utrustat med en blixtsko för montering av lampor eller blixtar och en 55mm filtergänga för till exempel färgfilter. Du har full tillgång till skärm och alla reglage. Tack vare att undervattenshuset är tillverkat i aluminium så ökar kamerans tålighet ytterligare, perfekt när du vet att du kommer utsätta kameran för riktigt hårda prövningar, både över och under ytan.

 

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.