Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

UTX-B03HR

Sony UTX-B03HR

Artikelnummer: 1026549
5 890 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

UTX-B03HR i är en sändare i Sonys UWP-serie och ger ett brett frekvensområde med upp till 72 MHz bandbredd över ett brett utbud av kanaler med ett urval av modeller att välja mellan. Den har lättanvända funktioner så som en stor display, automatisk kanalinställning, USB-anslutning för strömförsörjning och möjlighet till linjeingång.

Funktioner

  • SMC9-4S mikrofoningång
  • Digital Audio Processing för hög ljudkvalitet
  • Brett frekvensområde med val av kanaler
  • Lättanvända funktioner

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.