Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Wireless Radio Commander FA-WRC1M

Sony Wireless Radio Commander FA-WRC1M

Artikelnummer: 1027963
4 190 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Trådlös radiofjärrkontroll

Med denna trådlösa fjärrkontroll från Sony kan du ansluta upp till 15 trådlösa mottagare (FA-WRR1) i upp till fem grupper för att arbeta med trådlösa, radiostyra blixtar eller omfattande ljussättning. Du kan fota med blixtar som HVL-F60M, HVL-F43M eller HVL-F32M på avstånd upp till 30 meter. När du grupperar blixtenheterna kan du vara kreativ med ljussättningen och ansluta till flera terminaler för att utlösa flera kameraslutare samtidigt.

  • Pålitlig och exakt trådlös styrning i alla miljöer med upp till 30 meters räckvidd
  • Kontrollerar upp till 15 kompatibla blixtenheter och fem grupper med trådlösa mottagare
  • Tre exponeringskontroller med praktisk TTL-mätning (through-the-lens), manuella lägen och grupplägen
  • Inbyggd synkroniseringsterminal
  • Fjärrkontroll för att utlösa flera kameraslutare med den trådlösa mottagaren FA-WRR1 och multikontaktkablar

Alltid tillförlitlig och exakt kontroll

Radiosignaler ger mer detaljerad bildtagningsinformation över ett större arbetsområde. Signalerna når trådlösa mottagare trots starkt ljus eller bakom hinder, även om de är installerade bakom kameran. Du får på så sätt konsekventa resultat utan ihopparningsfel.

Styr flera kameror med den fjärrstyrda utlösningsfunktionen

Du kan utlösa slutare på flera kameror samtidigt med fjärrbildtagningsfunktionen. Anslut trådlösa radiomottagare med multiterminalkablarna (säljs separat) och ta bilder av ett motiv från flera vinklar samtidigt.

OBS! Kräver den trådlösa radiomottagaren FA-WRR1.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.