Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Sonys flaggskepp med avancerat kamerasystem

Sony Xperia 1 Svart

Artikelnummer: 1044434
 • Proffsklassad display, 21:9 CinemaWide 4K HDR OLED-display
 • Avancerat kamerasystem med tre linser, 2x optisk zoom och Eye AF
 • Avancerade videofunktionen Cinema Pro för bättre filmer
 • Optisk och elektronisk bildstabilisering för stadigare resultat
 • Vatten, damm och stöttålig
 • Smart batteriteknik

Välj färg

9 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

Proffsklassad display och avancerat kamerasystem

Sony Xperia 1 är inte bara en smartphone utan ett kraftfullt kreativt verktyg för dig som skapar film eller foton och vill ha ett professionellt resultat. Telefonen delar teknik med Sonys kameror med avancerade funktioner som exempelvis RAW-brusreducering, 10 bilder per sekund och Sonys välkända Eye AF. Sony Xperia 1 kombinerar design, prestanda och avancerade kreativa verktyg samlat i en smartphone.

Fördelar

 • Sömlös och elegant design
 • Proffsklassad display, 21:9 CinemaWide 4K HDR OLED-display
 • Avancerat kamerasystem med tre linser, 2x optisk zoom och Eye AF
 • Optisk och elektronisk bildstabilisering för stadigare resultat
 • Avancerade videofunktionen Cinema Pro för bättre filmer
 • Prestanda för spel och filmskapande
 • Vatten, damm och stöttålig
 • Sidsensor med Ai
 • Smart batteriteknik

4K OLED-display med biokänsla

Sony Xperia 1 har en 6,5” 21:9 CinemaWide 4K HDR OLED-display som ger dig samma bildförhållande som du ser på bio. Skärmen har en mycket hög detaljskärpa, kontrast och kan återskapa färger precis som de är menade att vara.

Avancerat kamerasystem med tre linser och Eye AF

Kameran i Sony Xperia 1 har tre objektiv med brännvidderna 16, 26 och 52mm vilket motsvarar 2 optisk zoom. I telefonen hittar du funktioner som du kan känna igen från Sonys Professionella spegellösa systemkameror med bland annat RAW-brusreducering, 10 bilder per sekund och Sonys välkända Eye AF. Med Eye AF får du alltid skärpa på ögonen på den du fotograferar vilket ger ett fantastiskt resultat. Kameran har dubbel fotodiodteknologi som ger dig en vass autofokus även i svagt ljus och du kan använda manuella inställningar för att få maximal kontroll.

Optisk- och elektronisk bildstabilisering för stabilare resultat

Skapa jämna och följsamma filmer utan kameraskakningar tack vare den avancerade bildstabiliseringen som kombinerar både elektronisk och optisk bildstabilisering.

Avancerade videofunktionen Cinema Pro för bättre filmer

Cinema Pro, drivs via CineAlta, ger dig filminspelning i 21:9, fler inställningsmöjligheter, 4K HDR, professionella LOOK-färginställningar och 24 bps. Allt som du behöver för att göra professionella mobilfilmer direkt i din telefon. LOOKS ger dig upp till åtta Cinematiska stilar, som du finner i Sony Venice som exempelvis Venice CS.

Hög prestanda för både spel och filmskapande

Telefonen har 128GB inbyggt lagringsutrymme som kan expanderas med ett Micro SD upp till 512GB för att du ska kunna spara alla dina filer, filmer och foton. Sony Xperia 1 har 6GB RAM minne och Qualcomm Snapdragon 855 processor som ger dig kraft och prestanda till allt du behöver.

Vatten, damm och stöttålig telefon

Telefonen tål både vatten, damm och stöttar för att tåla användning i tuffa miljöer. Sony Xperia 1 är IP 65/68 klassad och har ett hållbart Gorilla Glass 6 på både fram- och baksidan.

Sidsensor med kraftfull AI-funktion

Multitaska och låt telefonen hjälpa dig att bli mer produktiv då AI:n hjälper dig att plocka fram de appar du mest troligtvis kommer använda, låt telefonen lära känna dig och hjälpa dig att spara tid. Du kan även multitaska genom att använda två appar samtidigt på den stora skärmen, produktivitet till max.

Smart batteriteknik

Batteriet i telefonen har en kapacitet på 3300mAh och med Sonys laddningsteknik håller det länge. Det finns skydd mot överladdning samt adaptivladdning för att ge telefonen längsta möjliga hållbarhet.

Levereras med

 • Sony Xperia 1
 • Laddare
 • USB-C kabel
 • Ljudkabel (USB-C till 3,5mm)

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.