Ljudmixer MixPre-10T

Sound Devices Ljudmixer MixPre-10T

Artikelnummer: 1036583
23 790 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

MixPre-10T är en kompakt ljudinspelare med åtta XLR/TRS-anslutningar som även kan användas som ljudkort för en dator. Inspelaren kan monteras under en kamera med 1/4” stativgänga.

 • Kashmir mikrofonförstärkare
 • 32-bit A-D omvandlare
 • -130 dBV noise floor
 • Analog limiter

MixPre-10T låter dig spela in ljudet intern på enheten samtidigt som den agerar som ett ljudkort för en dator. Detta gör att du exempelvis kan spela in en backup på MixPre samtidigt som ljudet skickas vidare till valfritt program i datorn.

Tidskod

Med HDMI ingången kan ljudinspelaren ta emot tidskod från en kamera. Detta underlättar när du ska synkronisera ljud och bild i efterbearbetningen. Genom HDMI-anslutningen kan du även trigga inspelning av ljudet från kameran, när du startar inspelningen på kameran börjar även enheten spela in ljudet. MixPro10T har även inbyggd tidskodsgeneratorn som ser till du alltid har tillgång till exakt tidskod och kan skicka den till en videokamera. Generatorn fortsätter att arbeta i flera timmar även om enheten stängs av och inte har tillgång till extern strömkälla.

Bluetooth

Med SoundDevices app kan du övervaka och styra inspelaren. Du kan bland annat se ljudnivåer, tidskod och lyssna på tidigare inspelningar.

Flerkanalig inspelning

Enheten spelar in den mixade signalen samtidigt som de individuella kanalerna spelas in som separata ljudspår. Materialet lagras på vanliga SD-kort.

Strömförsörjning

MixPro-10T levereras med en batterihållare för 4 st AA-batterier. Med dessa batterier får du ungefär 2-3 timmars inspelningstid. Som tillbehör finns batterihållare för 8 stycken AA-batterier samt batteriadapter för Sony L-serie. Enheten går även att strömförsörja via 4-pin Hirosekontakt (10-18 volt) eller USB-C anslutning.

AUX-ingång

Ljudinspelaren har en 3,5 mm tele AUX-ingång som kan spela in en 2-kanalig stereosignal exempelvis från en mikrofon eller ljudutgången från en kamera.

Anslutningar:

 • 8 stycken XLR/TRS ingångar
 • Mini-XLR ljudutgång
 • 3,5 mm tele hörlursutgång
 • 3,5 mm tele stereoutgång
 • 3,5 mm tele AUX-ingång
 • Tidskod in och ut
 • USB-A och USB-C
@scandinavianphoto

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto or #scandinavianphoto for a chance to get reposted in our feed! 📸

Följ

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.