Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Ljudmixer EFX 12

Soundcraft Ljudmixer EFX 12

Artikelnummer: 312134
5 395 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Finns i webblager
Soundcraft EFX 12
Soundcraft EFX-serien kombinerar alla funktioner i den populära Soundcraft EPM mixern med inbyggd 24-bitars och digital Lexicon effektprocessor.

Soundcraft EFX mixern använder samma processor AudioDNA som i många av de Digitech och Lexicon utrustning inklusive den högt respekterade Lexicon MX400 processorn. Med över 35 års erfarenhet, är Lexicon namnet synonymt med de bästa reverb och behandling inom branschen, vilket garanterar högsta kvalitet som inte normalt finns i en konsol på denna prisnivå.

Finns i 8 eller 12 mono input varianter, båda med 2 stereo kanaler och en effekt på varje kanal. Det finns 32 effekter att välja mellan med en knackning tempo funktion, 3 effekter parameter kontroller.
Tonvikten med Soundcraft EFX är mycket kraftigt på kvalitet och ljud, med en lättförståelig kontrollyta i linje med Soundcraft professionella videokameror.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.