Kampanj
SP TECH Microphone ALM-1 Lavalier

SP TECH Microphone ALM-1 Lavalier

Myggmikrofon med 3,5 TRRS-kontakt och lång kabel

Artikelnummer: 1050895
WebblagerFinns i webblager
Butik:
  • Rundupptagande kondensatormygga
  • 15 - 18000 Hz
  • 6 meter kabel
  • Mottagar-switch med hölje i metall
229 SEK349 SEK

Handla tryggt med delbetalning eller faktura Info

Fri frakt vid köp över 500 kronor
Köp nu och betala inom 30 dagar
Personlig service och expertrådgivning

SP 40 årFira med oss!

Vi firar 40 år av teknik – håll utkik efter nya erbjudanden! Begränsat antal och max ett produktexemplar per kund gäller.
Läs mer

Värdepaket

Microphone ALM-1 Lavalier
Lightning till 3,5 mm-adapter för hörlurar
The Invisible Lav Covers - 'Fur Outdoor'
508 SEK628 SEK
Microphone ALM-1 Lavalier
USB-C till 3,5mm ljudadapter med TRRS uttag
The Mic Accessory Case
558 SEK678 SEK
Denna myggmikrofon är en prisvärd mikrofon för inspelningar av tal såsom intervjuer, reportage och vlogg. Den väl tilltagna kabeln på sex meter ger dig stor rörelsefrihet och standardkontakten på 3,5 mm TRRS gör att du kan ansluta mikrofonen i allt från mobiltelefoner, kameror och datorer. På kablen sitter en mottagar-switch där du väljer om mikrofonen kopplas till en smartphone eller kamera. Switchen har ett hölje av metall och innehåller ett batteri som förser ALM-1 Lavalier-mikrofonen med nödvändig ström. Puffskydd och clip för att fästa mikrofonen i krage eller liknande medföljer.

Den lilla mottagarswitchen drivs av ett knappcellsbatteri som försäkrar att SP Tech ALM-1 myggmikrofon får den ström den behöver, oavsett vilken enhet du kopplar in den i. Välj med knappen på switchen för att välja smartphone ("OFF") eller kamera och andra enheter ("ON"). Även switchen har en liten clip på baksidan då du kan fästa den i byxlinning eller kläder.

SP Tech myggmikrofon för smartphones, kameror och datorer
Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.