Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Selfiestick Remote Pole 40" 101 cm med

SP Selfiestick Remote Pole 40" 101 cm med

Artikelnummer: 1025634
590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara

En kompakt och lättanvänd teleskopstav för din GoPro med fäste för GoPro Remote. Remote Pole 40" kan förlängas och låsas vid valfri längd mellan 36–99 cm. Din GoPro kamera och GoPro Smart Remote sätts direkt på teleskopstaven utan behovet av extra delar. Det går även att köpa till ett telefonfäste för smidig montering av mobiltelefon på staven.  

Det greppvänliga handtaget och medföljande handledsrem ser dessutom till att staven är ordentligt säkrad i handen.

@scandinavianphoto

Vi hjälper dig att ta bättre bilder! Utrustning, inspiration, kunskap och råd inom fotografering och video. #scandinavianphoto

Följ

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.