Tävla och vinn ny teknik

Tävlingen är avslutad – här är vinnarna!

Vi vill rikta ett stort tack till dig som har varit med och tävlat. Det har kommit in 184 kreativa och helt fantastiska videor, och det har verkligen inte varit lätt att välja ut de tre vinnarna. Längre ner på den här sidan kan du se några av de bidrag som vi tyckte om extra mycket.

Förstaplatsen går till Mikael Ohlson!

Andraplatsen går till Ana Vukovic!

Tredjeplatsen går till Marius Ihlar!

Stort grattis!

Vinnarna har blivit kontaktade via mejl.

Några bidrag som vi gillar extra mycket

 

 

 

 

 

 

 

Tävlingen är avslutad.

Att fylla 40 år måste firas rejält – därför anordnade vi en videotävling med tema "firande" där vi tävlade vi ut kameror, objektiv, LED-belysningar och minneskort till ett totalt värde av 83 828 kronor.

Tävlingen genomfördes i samarbete med Canon, Nanlite och Lexar.

Så här tävlar du

Temat för tävlingen är FIRANDE.

1. Skapa en video där du tolkar temat, som är minst 15 och max 60 sekunder lång.

2. Ladda upp din video på din YouTube-kanal – videon måste vara offentlig och får inte vara privat. Skriv in den här texten i beskrivningen för videon: Scandinavian Photo is celebrating 40 years of tech for creative people.

3. Mejla din YouTube-länk till content@scandinavianphoto.se för att vara med och tävla. Du kommer att få ett bekräftelsemejl av oss när vi har registrerat ditt bidrag.

Det är fritt fram att tolka temat på ditt eget sätt. Du får redigera videon som du vill, och det går lika bra att filma med systemkamera som mobiltelefon. Det viktigaste är att du skapar en kreativ video som andas temat firande.

Lycka till! Vi ser fram emot ditt bidrag.


Tävlingen pågår till och med söndag 26 juni 2022 och tre vinnare kommer att utses av en jury på SP. Denna tävling är aktiv i både Sverige, Norge, Danmark och Finland. Videon måste vara uppladdad på YouTube efter den 30 maj 2022 för att räknas som ett giltigt bidrag. Vinnarna meddelas via mejl av oss från content@scandinavianphoto.se och vinnarbidragen kommer att publiceras på vår hemsida och i våra sociala medier. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Häng med i teknikbranschen! I vårt nyhetsbrev ger vi dig exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev godkänner du att dina personuppgifter hanteras enligt vår integritetspolicy.