Tävla och vinn ny teknik

Tävlingen är avslutad.

Att fylla 40 år måste firas rejält – därför anordnade vi en videotävling med tema "firande" där vi tävlade vi ut kameror, objektiv, LED-belysningar och minneskort till ett totalt värde av 83 828 kronor.

Se tävlingsbidragen och inspireras här!

Tävlingen genomfördes i samarbete med Canon, Nanlite och Lexar.

Så här tävlar du

Temat för tävlingen är FIRANDE.

1. Skapa en video där du tolkar temat, som är minst 15 och max 60 sekunder lång.

2. Ladda upp din video på din YouTube-kanal – videon måste vara offentlig och får inte vara privat. Skriv in den här texten i beskrivningen för videon: Scandinavian Photo is celebrating 40 years of tech for creative people.

3. Mejla din YouTube-länk till content@scandinavianphoto.se för att vara med och tävla. Du kommer att få ett bekräftelsemejl av oss när vi har registrerat ditt bidrag.

Det är fritt fram att tolka temat på ditt eget sätt. Du får redigera videon som du vill, och det går lika bra att filma med systemkamera som mobiltelefon. Det viktigaste är att du skapar en kreativ video som andas temat firande.

Lycka till! Vi ser fram emot ditt bidrag.


Tävlingen pågår till och med söndag 26 juni 2022 och tre vinnare kommer att utses av en jury på SP. Denna tävling är aktiv i både Sverige, Norge, Danmark och Finland. Videon måste vara uppladdad på YouTube efter den 30 maj 2022 för att räknas som ett giltigt bidrag. Vinnarna meddelas via mejl av oss från content@scandinavianphoto.se och vinnarbidragen kommer att publiceras på vår hemsida och i våra sociala medier. Eventuell vinstskatt betalas av vinnarna.

Tävlingsbidrag

Här kommer vi kontinuerligt att ladda upp tävlingsbidragen som kommer in. Passa på att vara med och tävla nu för att få chansen att synas här!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.