Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare Navigator Pro 7x30

Steiner Kikare Navigator Pro 7x30

Artikelnummer: 1012746
3 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Marinkikare från Steiner
Detta är en högpresterande kikare som är anpassad att brukas på havet eller sjön. Den är kompakt, smidig och väldigt ergonomiskt utformad. Kikaren har ett mycket bekvämt grepp och det automatiska fokussystemet håller alla objekt från 20 meter och uppåt i fokus.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.