Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare Nighthunter XTR 8x56

Steiner Kikare Nighthunter XTR 8x56

Artikelnummer: 1012734
11 590 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Nighthunter-serien är speciellt framtagen för friluftsliv och dåliga ljusförhållanden
Kikarens antireflexbehandling ger riktigt bra ljustransmission, den har en mycket hög bildkvalité och den är kompakt nog för att använda enhandsfattning. Det ergonomiska gummigreppet gör det lätt och bekvämt att använda kikaren, vare sig du har handskar på eller stelfrusna händer.

Linserna är nanoprotection-behandlade, vilket gör att det är lätt att rengöra dem.
Hela Nighthunterserien är extremt stryktålig och är konstruerad för att hänga med hela livet. Den har också ClicLoc-fästen för både bärremmar och ögonmusslor.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.