Det verkar som att du använder en gammal webbläsare, det kan göra att allt inte fungerar eller ser ut som det borde.

Kikare Ranger Xtreme 8x56

Steiner Kikare Ranger Xtreme 8x56

Artikelnummer: 1012732
8 490 SEK

Betala direkt, senare eller dela upp Info

Beställningsvara
Beställningsvara
Ranger är en kikare som är anpassad för all slags friluftsliv och djurskådning

Denna kikare har en ljustransmission på 92% och med ett större synfält blir kikaren ljusare, vilket gör det lättare att följa ett djur. Den färgrika och höga kontrasten ger en riktigt skarp bild. Ranger Xtreme har ergonomiska ögonmusslorna som gör det bekvämt att använda kikaren en längre period utan avbrott. Det vattentäta kikarhuset som är tillverkat av Macrolon ger en låg vikt. Steiners ergonomiska gummigrepp gör det lätt och bekvämt att använda kikaren, vare sig du har handskar på eller stelfrusna händer.

Hela Ranger-serien är extremt stryktålig och är konstruerad för att hänga med överallt. Den har också ClicLoc-fästen för både bärremmar och ögonmusslor.

Vi hjälper dig att ta bättre bilder!

Bilden, och utrustningen som gör den möjlig, har varit vår passion sedan 1982. Scandinavian Photo står för ett helhetserbjudande för film- och fotointresserade – oavsett kunskapsnivå. Utöver utrustning erbjuder vi inspiration, kunskap, utbildning och råd. Alltid samma pris, oavsett om du handlar i butik, på webben eller via telefon.

Let's be friends!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i fotobranschen! Prenumerera på Scandinavian Photos nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

BESTÄLL NU, BETALA FÖRST OM 14 DAGAR MED KLARNA!
Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.