TV-Studio

virtuell.jpg

Lär dig mer om TV-Studio!

Vi har produkterna och lösningarna för din tv-studio. Oavsätt om det är en 200 kvm tv studio eller om det är 4 kvm studio på kontoret. Det är mycket man behöver tänka på när man bygger en studio, ska den vara fast eller mobil? Ska vi ha två eller fyra kameror? Måste vi ha 15 laptops för att genomföra allt? Låter detta krångligt? Ingen fara, vi har paketen för dig som är på nubörjarnivå och dig på proffsnivå.

Låt oss hjälpa dig med din blivande tv-studio!

Teknik för kreativt skapande är vår passion.

Vi på SP älskar kreativitet och vårt fokus är att erbjuda högkvalitativa produkter till teknikintresserade människor. Med personlig service och expertrådgivning skapar vi lösningar som är skräddarsydda för dig och ditt ändamål – till bra priser.

Let's be friends!
Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Häng med i teknikbranschen! Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av exklusiva erbjudanden, de senaste nyheterna från ledande varumärken i branschen och massvis med inspiration.

Scandinavian Photo använder sig av cookies för att sajten ska fungera bättre för dig som användare. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du enkelt stänga av det i inställningarna för din webbläsare. Dock kan det medföra att vissa funktioner på sajten inte fungerar som de ska.